ABBA GOLD

ABBA GOLD

Christmas Special

Tickets: 
€ 38-33-28
Data
Ja 27/12/2017 - 20:00 Het Witte Paard Blankenberge tickets bestellen Bestel
Commander
Bestel
Commander
Eerstvolgende voorstelling: 
woensdag 27 december 2017

ABBA GOLD CHRISTMAS SPECIAL

 

Abba had alles wat een band zich wensen kan: fantastische liedjes, geweldige muzikanten en dito show, plus twee mooie dames met gouden stemmen!

 

Logisch dat Abba populairder is dan ooit, meer dan dertig jaar nadat de formatie op het wereldtoneel is verschenen!  Niet voor niets dat zoveel muzikanten repertoire van Abba hebben gespeeld.  Het is een masterclass in de popmuziek.

 

Niet veel zangeressen halen de hoge en lage tonen die Agnetha en Frida wisten te bereiken.  En zeker niet met de souplesse en kwaliteit die zij hadden en die ook hun muziek bezat.  Het was indertijd baanbrekende mzuiek die overigens nog steeds volop gekopieerd en 'geleend' wordt in hedendaagse popliedjes.

 

Abba Gold is een hommage aan de muziek van Abba in zijn originele vorm: twee vrouwen, fantastische liedjes en een rock-'n-rollband die niet te versmaden is!  De bandleden zaten eerder in de cast van Mamma Mia op West End in Londen.

 

Voor de CHRISTMAS SPECIAL SHOW zal bij het bekende Abba repertoire diverse bekende kerst-liederen toegevoegd worden zoals MERRY CHRISTMAS en natuurlijk de afsluiter HAPPY NEW YEAR!