DANCEPERADOS OF IRELAND

DANCEPERADOS OF IRELAND

Spirit of Irish Christmas Tour

Tickets: 
€ 45 - 40 - 35
Data
Ja 24/11/2017 - 20:00 Concertgebouw Brugge tickets bestellen Bestel
Commander
Bestel
Commander
Eerstvolgende voorstelling: 
vrijdag 24 november 2017

Spirit of Irish Christmas Tour

 

Een authentieke show met Ierse muziek, zang en dans

 

Het enthousiasme voor het Ierse dansen is stevig uitgedrukt in de naam van show.  Dansen, zingen en spelen van muziek maakt deel uit van het Ierse DNA en de Danceperados zijn hiervoor geen uitzondering. 

 

Als het gaat om de kwaliteit van het tapdansen ligt de focus meestal alleen op de dansers.   De Danceperados sluiten zich aan bij hun zangers en muzikanten waardoor de show compleet is.

 

De showchoreograaf is Michael Donnellan - 2 keer wereldkampioen.  Hij was hoofddanser bij Riverdance en Lord of the Dance.  Hij wordt beschouwd als één van de top tien Ierse tapdansers van zijn tijd.  Hij omarmde de uitdaging om niet alleen de indrukwekkende danspassen te creëren maar om ze aan te passen aan het verhaal geschreven door de artistiek directeur Petr. Pandula.

 

De show "Spirit of Irish Christmas" herinnert ons eraan dat er een verschil was van Kerstmis voor de mondiale wereld werd gedomineerd door de Angelsaksische Of Walt Disney ontstoken beelden van de Kerstman.  Elk land had zijn unieke manier.  Bv de kaars was een mystiek symbool die terug gaat naar de tijden die de Engelse onderdrukkers verboden hebben Katholieke massa te vieren in Gaelic.  De kaars in het raam was een geheim symbool voor een veilige plek om een geheime massa te genieten.

 

Media en publiek worden geamuseerd door de positieve energie van dit verfrissende en eerlijke concept.  Het ensemble ontvangt herhaaldelijk staande ovaties voor zinvolle balansering voor cultuur en show. 

 

Mis deze enige en unieke show in België niet!  U zult er zeker en vast van genieten.

 

Tickets kunnen ook besteld worden op het telefoonnummer +32 (0)70/22 12 12