The Elvis Concert 2018

The Elvis concert 2018

Featuring his original musicians

Tickets: 
€ 49 - 39 - 29
Incl. reservatiekosten
Data
Ja 13/05/2018 - 20:00 Concertgebouw Brugge tickets bestellen Bestel
Commander
Bestel
Commander
Eerstvolgende voorstelling: 
zondag 13 mei 2018

The Elvis Concert 2018 - Featuring his original musicians

 

Dit opmerkelijke concert legt de focus op de jonge Elvis.  De Elvis die de (muziek)wereld op z'n grondvesten deed daveren.  Elvis toen hij nog jong, sexy, innovatief, opwindend en gevaarlijk was.  De Elvis waartegen vaders hun dochters wilden beschermen.

 

Het publiek wordt teruggevoerd naar de periode van de echte rock 'n roll en wordt ondergedompeld in de opwinding en de energie van die allereerste wilde Elvis shows.  Geweldige klassiekers als "Hound Dog", "Suspicious Minds", "It's Now Or Never", "Blue Suede Shoes" en vele anderen, komen op het podium weer tot leven met een ongekende passie en intensiteit.

 

Het unieke aan deze show?  Vrienden én originele muzikanten uit de band van Elvis maken hun opwachting.  Bob Lanning bijvoorbeeld, die achter de drums zat voor 63 concerten van Elvis.  Hij is onder andere te horen op het album "On Stage - February 1970"; Elvis' beste live album ooit volgens vele recensenten.

 

Dit jaar is ook Jim Murray van The Imperials van de partij.

 

Dwight Icenhower (U.S.A.) neemt de lead vocals voor zijn rekening.  Hij ziet er niet alleen uit als de jonge Elvis, maar klinkt ook nog eens zo!  De gelijkenis qua stem is zelfs zo groot, dat zelfs familieleden van Elvis werden 'beetgenomen' door de stem van Dwight.

 

Dwight Icenhower is dan ook niet voor niets de beste Elvis tribute artiest wereldwijd.  Hij won de officiële titel "The World's Best Elvis" ondertussen vier keer op rij!

 

De productie van het concert is in handen van Elvius authoriteit Arjan Deelen, die met Sony samenwerkte voor verschillende Elvis releases.  Deelen is tevens auteur van de boeken "Elvis: Caught In A Trap" and "Elvis: Walk A Mile In My Shoes".

 

Volle zalen, lovende kritieken en een dolenthousiast publiek bewijzen het: dit is dé ultieme Elvis ervaring!