Footloose The Musical

Footloose The Musical
Tickets: 
€ 69 - 64 - 54 - 44
Eerstvolgende voorstelling: 
woensdag 26 juli 2017

KURSAAL OOSTENDE STRIKT MUSICAL 'FOOTLOOSE'

 

Na het grote suces van de musical Dirty Dancing in Kursaal Oostende is de opvolger voor volgende zomer bekend gemaakt.  De internationale musical Footloose komt van 27 juli tem 6 augustus naar de Stad aan zee.  Tickets zijn nu al te koop.

 

DANSMUSICALS

Met 20.000 bezoekers was de musical Dirty Dancing een succesverhaal in Kursaal Oostende.  De organisatie blijft met de zomershow van 2017 in het genre van dansmusicals.  De opvolger is 'Footloose', de musicalversie van de iconische film met Kevin Bacon uit 1984.  Het Kursaal houdt tradities in ere en brengt de originele Engelstalige versie met vertalingen via projectie in het Nederlands en het Frans.

 

HET VERHAAL

De film gaat over de tiener Ren die na de dood van zijn moeder van Chicago naar Bomont verhuist.  Ren is bezeten door muziek en dansen, maar dat is in Bomont verboden.  Dominee Moore is er tegen omdat zijn zoon na een nachtje fuiven is omgekomen in een ongeval.  Ren blijft volhouden en kan de dominee overtuigen een dansavond te organiseren.

 

ORIGINELE VERSIE

Naast het dansspektakel is er opnieuw live-muziek met wereldhits zoals Holding Out for a Hero, Almost Paradise, Let's Hear it for the Boy en het onvergetelijke Footloose.

 

De tournee zal van 27 juli tem 6 augustus 2017 halt houden in Oostende.

 

VROEGBOEKKORTING

Tot 31/10/2016 is er een vroegboekkorting van 5 euro per aangekocht ticket.  U kan deze aanvinken bij de aankoop.

 

Duur: 2u30min (inclusief 20min pauze)