NATALIA

NATALIA

In My Blood Tour 2017

Tickets: 
€ 41 - 31
Data
15/07/2017 - 20:30 Oostende kursaal tickets bestellen Bestel
Commander
Eerstvolgende voorstelling: 
zaterdag 15 juli 2017

Goed nieuws voor alle fans van Natalia: volgend jaar brengt onze Vlaamse pop- en souldiva een hernieuwde 'In My Blood Tour'.

 

2017 wordt een druk jaar voor Natalia en haar fans.  Zo zal de zangeres onder meer te zien zijn tijdens het derde seizoen van het VTM-kijkcijferkanon 'Liefde Voor Muziek', waar ze liedjes van haar collega-artiesten Clouseau, Bart Peeters, Lady Lynn, Isabelle A, Josje en Gers Pardoel naar haar hand zal zetten, en is ze ook terug coach in 'The Voice van Vlaanderen'.

 

Van haar 'In My Blood Summer Tour' verschijnt in december 2016 een live-dvd die live werd opgenomen op haar concert in september 2016 in Kursaal Oostende en ze sluit het jaar muzikaal af zoals ze het begonnen is... met een ijzersterke ballad.  Haar nieuwe single 'Synchronize' werd geschreven en geproducet door Jud Friedman, de man achter de vele successen van o.a. Whitney Houston, Toni Braxton en LeAnn Rimes.  'Synchronize' is een voorbode van de in april te verschijnen 'In My Blood Deluxe Edition', waarop ook enkele nieuwe songs zullen prijken en het beste van Natalia's deelname aan 'Liefde Voor Muziek'.

 

Na de release van het album 'In My Blood Deluxe Edition' vast Natalia een hernieuwde 'In My Blood Tour' aan.  De popster zal opnieuw in Oostende een bruisend concert geven en haar fans laten genieten van haar goudfluwelen soulstem en podiumpower.