Umberto Tozzi

Umberto Tozzi
Tickets: 
€ 55 - 45
Data
12/01/2018 - 20:00 Oostende kursaal tickets bestellen Bestel
Commander
Bestel
Commander
Eerstvolgende voorstelling: 
vrijdag 12 januari 2018

Blindedarmoperatie dwingt Umberto Tozzi tot verplaatsen concert naar vrijdag 12 januari 2018 in Kursaal Oostende!

 

Pech voor de Italiaanse superster Umberto Tozzi, die vorige week geveld werd door een blindedarmoperatie.  Enkele uren voor aanvang van het 'Ti Amo, 40 jaar later'-concert, kloeg de zanger over hevige pijn in z'n buik.  "We zagen dat het ernstig was en omdat we geen risico's wilden nemen, hebben we het optreden afgelast en zijn we onmiddellijk met hem naar het ziekenhuis gereden.  Dat was blijkbaar een juiste handeling, want toen we daar aankwamen beslisten de dokters om hem onmiddellijk te opereren, wegens een zeer ernstige blindedarmonsteking," aldus zijn management.

 

Gezien de omvang van de operatie, hebben de dokters de 65-jarige Tozzi verplicht rust te nemen, om z'n lichaam voldoende tijd te geven om te herstellen van deze zware ingreep. Het gevolg van dit herstel, is dat Tozzi genoodzaakt is om enkele concerten te verplaatsen, waaronder zijn concert in Kursaal Oostende op zaterdag 7 oktober 2017.

 

De aangekochte tickets blijven geldig, maar op een andere datum: zo schuift het concert van zaterdag 7 oktober 2017 in Kursaal Oostende door naar vrijdag 12 januari 2018.