30 jaar PRAGA KHAN

30 jaar PRAGA KHAN

Support Act SCHMUTZ

Tickets: 
€ 39,50 - 34,50 - 29,50
Data
Ja 27/09/2019 - 20:00 Concertgebouw Brugge tickets bestellen Bestel
Commander
Bestel
Commander
Ja 9/11/2019 - 20:00 Kursaal Oostende tickets bestellen Bestel
Commander
Bestel
Commander
Eerstvolgende voorstelling: 
vrijdag 27 september 2019

Praga Khan viert 30ste verjaardag in Brugge & Oostende

 

Het is dertig jaar geleden dat de eerste single van Praga Khan uitkwam: 'Bula, bula'.  De ideale gelegenheid voor Maurice Engelen en de zijnen om nog eens op de Belgische podia te kruipen.

 

In 1989 bracht Praga Khan zijn eerste single, 'Bula, bula', uit.  De danceact was een ongezien succes in binnen- en buitenland en nummers van de groep kwamen zelfs op de soundtrack van films als 'Basic instinct' terecht.  Recent tourde de groep rond Maurice Engelen vooral in de Verenigde Staten en Canada, maar hun dertigjarig bestaan willen ze in eigen land vieren.

 

Als support act zul SCHMUTZ aan het werk zien.  De Limburgse popgroep scoorde in de jaren 80 hits met "Straight From The Heart", "Turn The Pages", "Livin' It Up", "Life is A Merry Go Round" en natuurlijk met de klassieker "Love Games". 

 

Love Games groeide naar Belgische normen uit tot een monsterhit met meer dan 100.000 verkochte exemplaren en schopte het tot in de hitparades van Nederland, Frankrijk en Spanje.  Na meer dan 35 jaar klinkt de band nog steeds even fris als weleer en vorig jaar kwam het nieuwe album "Pillow Talk" uit via Starman Records!

 

YouTube : Love Games : https://www.youtube.com/watch?v=qh5Ui_e5fMI