CHINESISCHER NATIONAL CIRCUS

CHINESISCHER NATIONAL CIRCUS

THE GREAT WALL

Tickets: 
€ 47,50-42,50-37,50-34,50
Eerstvolgende voorstelling: 
vrijdag 21 december 2018

Het Chinesischer National Circus viert zijn 30ste verjaardag ook in Oostende!

Op 21 december kun je uitkijken naar een nieuwe "BEST OF" show THE GREAT WALL die het beste biedt van de Chinese acrobatiek.

30 topartiesten entertainen het publiek met 30 uitvoeringen en herdenken hun 30-jarig jubileum.

 

Ongeloofelijke acrobatiek in een betoverend spel van licht, kleur en geluid.  Een avontuurlijke duik in de fascinerende wereld van een eeuwenoude cultuur, waarbij de eenheid van lichaam, geest en ziel tot topprestaties leidt.  In de nieuwe show van het wereldberoemde Chinees Nationaal Circus kunt u genieten van trapeze artiesten met slangenlijven, jongleurs, acrobaten, danseressen, illusionisten, evenwichtskunstenaars en nog veel meer.

 

30 topartiesten uit China brengen een show van artistiek zeer hoog niveau met uitzonderlijke acts, waarmee zij op internationale concoursen diverse keren de eerste prijs in de wacht sleepten.  Het geheel wordt ingebed in een verhaallijn waardoor het met de typische Chinese muziek een grote totaalshow wordt.

 

Vergelijkbaar met een Chinese musical.  We leren wat van de Chinese cultuur en samenwerking, we zien mooie beelden van China en we volgen de ongeloofelijke vliegensvlugge acties van deze bijzondere mensen met hun prachtige bewegingen.

 

Gelardeerd met humor door clowns die steeds terug komen tussen de acts, is het circus een afwisselend groot spektakel voor jong en oud!