GENE THOMAS

GENE THOMAS

Akoestisch

Tickets: 
€ 18 pp
Eerstvolgende voorstelling: 
donderdag 13 augustus 2020

Met zijn warme persoonlijkheid, een enorm gevoel voor melodie & harmonie is deze Brusselse "Ket", singer/songwriter, bij niemand nog onbekend en zeker niet onbemind.

 

Getuige daarvan is zijn recente, zeer gesmaakte passage in Liefde Voor Muziek 2020 op VTM.  Het uitbrengen van een succesvol verzamelalbum "Omsingeld" was dan ook een logische volgende stap.  Het was geen enkel probleem om hiervan een driedubbele CD te maken die een overzicht bied aan zijn zeer ruim repertoire.

 

Vanaf de start van zijn carriere is de Vlaamse Popzanger Gene Thomas trouw gebleven aan z'n publiek.  En zijn nummers als "Voor Haar", "Kom Wat Dichterbij", "Wees van Mij", "Soleil Soleil" of "Jong En Eigenwijs" worden ondertussen meegezongen door jong & oud.  Met nummers als: "Mijn En M'n Gitaar" en "Ongrijpbaar" staat Gene plots weer volop in de schijnwerpers en dat is te merken aan z'n drukke agenda.

 

Voor Paraschol in Beernem maakt Gene graag de trip naar Beernem.  "We zijn allemaal getroffen door deze bijzondere situatie, het is dan ook knap dat mensen initiatief durven te nemen in deze onzekere tijden", aldus Gene.

 

 

Naast het optreden kan je ook genieten onder je Parasol van onze SUMMERBAR met Drinks & Bites van 16u tot 22u.

 

Verplichte reservatie vooraf per parasol van 2 - 4 - 5 - 6 - 7 tot 8p.