THE SCABS

THE SCABS

40 Years

Tickets: 
€ 39-34-29
incl. servicekosten
Eerstvolgende voorstelling: 
zaterdag 27 april 2019

Vandaag is de beste rockband van het land meer levend dan ooit!  Na veel successen en een paar sabbatjaren zullen The Scabs er in 2019 opnieuw staan in een ijzersterke bezetting: Guy Swinnen, Frankie Saenen en Willy Willy worden voor deze tour bijgestaan door Patrick Cuyvers (keys), Geert Schurmans (bass) en David Piedfort (guitar/vocals).

 

In de zomer van 2018 zal een jubileumtournee langs festivals ondernomen worden en het houdt niet op, want in het voorjaar van 2019 volgt een theaterluik met als toepasselijke titel 'The Scabs - Forty Years'.

 

Omdat de theatertournee 'Unplugged Power Off' hen in 2017 zo goed is bevallen, maar vooral omdat ze er zin in hebben.  Zin om alle hits, alle publieksfavorieten met overgave te brengen voor hun publiek.

 

Van debuuthit 'So Called Friends' over 'Stay' en 'Hard Times' tot 'Robbin' the Liquor Store', 'She's Jivin' en 'Turn it Up'.

 

En het zal heus niet altijd akoestisch zijn, wel integendeel: het worden wederom rockshows die geen fan zal willen missen.  De band heeft voor de gelegenheid zelfs enkele verrassingen in petto.

 

Dé jubileumtournee van het jaar.