SOULSISTER

SOULSISTER
Tickets: 
€ 45 - 40 - 35
Data
Ja 10/06/2022 - 20:00 Concertgebouw Brugge tickets bestellen Bestel
Commander
Bestel
Commander
Eerstvolgende voorstelling: 
vrijdag 10 juni 2022

Chemie, magie: Jan Leyers en Paul Michiels hebben het samen altijd gehad.

Muziekbroeders van toen ze in 1985 nog half voor de grap The Soul Sisters heten, leveranciers van magische songs, van het debuut "You get to me" naar het rijpere werk: de inmiddels klassieke albums "Heat", "Broken" en "Swinging like big dogs" met hits.  "Trough before we started", "Facing love", "Changes", "Locks and keys" en zovele andere.

 

Live bleef al die jaren de chemie intact, met Jan als hart en brein van de groep en Paul als lichaam en ziel.  Soul, pop, slimme rock: het duo kon het allemaal aan en deed het op talloze binnen- en buitenlands podia vonken en vlammen.

 

Na de "definitieve" split in 1995, waren er in latere jaren eerst voorzichtige en daarna meer voldragen tijdelijke reünies, uiteindelijk vanaf 2017 bekroond met een wegens groot succes altijd maar uitwaaierende 30 jaar Soulsister tournee.

 

In 2020 staan de heren er weer, met volle overtuiging, trots op wat ze samen hadden, hebben en zullen hebben, èn met nieuw werk dat naast de hits - die ze zeker allemaal zullen spelen - zal staan.

 

Het jaar wordt in stijl ingezet met een Rewind concert in de Ancienne Belgique, waarbij Soulsister hommage brengt aan het album "Heat", dat zijn 30-jarig jubileum viert.  Daarna komt de hitmachine pas goed op gang ... mét op 10 juni 2022 een uniek concert in het Concertgebouw van Brugge in een uitgebreide bezetting, compleet met blazers, percussionist en algehele feest- en speelvreugde.

 

Genoeg om heel hard naar uit te kijken, dus.  Soulsister is terug, en hoe.