THE STARLINGS

THE STARLINGS

MAGIC STRINGS TOUR

Tickets: 
€ 29 incl. reservatie
Data
Ja 28/10/2021 - 20:00 De Kleine Beer Beernem tickets bestellen Bestel
Commander
Bestel
Commander
Eerstvolgende voorstelling: 
donderdag 28 oktober 2021

The Starlings (Tom Dice en Kato Callebaut) trekken naar de theaters met hun MAGIC STRINGS TOUR.

 

Voor het eerst brengen ze hun rootsy popmuziek samen met strijkers (duo), zo hoorde je hun prachtige harmonieën nog nooit.  Een avond vol liefde voor muziek en liefde voor elkaar.

Songs met een wortel in melancholie, teksten die op een wijze de val & hoogtepunten van de liefde en het leven belichten.

 

The Starlings maakten een onvergetelijke passage in het muziekprogramma 'Liefde Voor Muziek'.  Week na week betoverende ze de kijkers met eigen versies van klassiekers van André Hazes, Regi, Gene Thomas, Karen Damen Sean Dhondt en Peter Van Laet (Mama's Jasje), waarbij hun prachtige stemmen zoals steeds mooi blendden.  Dit heerlijke avontuur leidde tot hun eerste hit 'Little Submarine' en tevens het hitalbum 'Don't look back': een mix van eigen geschreven songs en de covers uit 'Liefde voor Muziek'.  Het album scoorde inmiddels goud en was in 2020 het best verkochte Engelstalige album in België.

 

Ondertussen blijven ze met hart en ziel verder werken aan eigen nieuwe songs.  Een eerstvolgende single wordt in mei van 2021 verwacht.  In februari 2022 staan ze voor het eerst in de Antwerpse Lotto Arena.