THE THREE DEGREES

THE THREE DEGREES

50th Anniversary Tour

Tickets: 
€ 54,50-49,50-39,50
Eerstvolgende voorstelling: 
vrijdag 11 maart 2022

 

Helemaal uit de VS ... 50-jarig jubileumtournee

 

The Three Degrees is een Amerikaanse vrouwelijke vocale groep, opgericht in 1963 in Philadelphia, Pennsylvania.  De groep is een trio gebleven met 2 originele leden sinds Sheila Ferguson vele maanden geleden vertrok.

 

Een vaste favoriet bij Prins Charles.  Ze zongen op zijn 30ste verjaardagsfeestje en waren te gast op zijn bruiloft met prinses Diana.

 

Wanneer je de naam The Three Degrees hoort, denk je meteen aan hun meest bekende lied, "When Will I See You Again", en de visie van drie prachtige ebbenhouten vrouwen, perfect gecoördineerd in zowel hun dansroutines als hun vocale harmonieën.  Het is waar: "When Will I See You Again" was een groot succes in de hele wereld en stond bovenaan de hitlijsten in de VS, het VK, Japan en de meest Europese landen, en verdiende het trio toen op elk moment - om nog maar te zwijgen van genoeg goud records om Fort Knox een beetje jaloers te maken!

 

The Three Degrees staan bekend om hun soulvolle stemmen, prachtige jurken en fantastische shows.  Ze zijn over de hele wereld bekend voor hun nummers als "Wanneer zal ik je weer zien", "Dirty Ol 'Man", "Take Good Care Of Yourself".  Ze touren al meer dan 40 jaar en touren nog steeds op de dag van vandaag.

 

The Three Degrees zijn Helen Scott - Valerie Holiday en Freddie Pool

 

Voorprogramma met DAVID VANDYCK