XANDER DE BUISONJE

XANDER DE BUISJONE

Support act SILVY

Tickets: 
€ 48 - 43 - 38
Data
Ja 17/05/2019 - 20:00 Kursaal Oostende tickets bestellen Bestel
Commander
Bestel
Commander
Eerstvolgende voorstelling: 
vrijdag 17 mei 2019

Xander leerden we kennen als frontman van Volumia!  Hij schreef oa de nummers 'Hou Me Vast', 'Het Is Over' en 'Afscheid'.  Inmiddels Nederlandstalige klassiekers.  In 2002 nam Xander afscheid tijdens een memorabele, laatste show in de Heineken Music Hall.

 

Bijna 15 jaar, vijf solo-albums, één akoestisch album en een aantal singles verder, is hij nog steeds één van de meest populaire artiesten van Nederland.  De meer recente single 'De Wereld Redden' bereikte de iTunes top 10 en zijn laatste tour-album 'Xander in Concert' werd bekroond met een gouden plaat.  In 2014 en 2015 stond Xander op de bühne met zijn eigen interactieve theatershow 'Xander Omarmt' waarbij de vriendschap van de mensen in het publiek zijn belangrijkste inspiratiebron vormden.

 

Het grote publiek leerde Xander de afgelopen jaren ook beter kennen als gevestigd presentator en TV-persoonlijkheid dankzij mega-producties als De Vrienden van Amstel LIVE!  waarvan hij zeven jaar op rij de host was en zijn deelname aan Holland Zingt Hazes en televisieprogramma's als The Next Pop Talent en Bloed, Zweet en Tranen.

 

We zijn dan ook trots om een artiest als Xander de Buisonjé op vrijdag 17 mei in Kursaal Oostende te kunnen verwachten.

 

Daarnaast kun je ook genieten van de Support Act SILVY

 

Silvy De Bie is een Belgische zangeres en vooral bekend als voormalige zangeres van de populaire danceformatie Sylver.  Ze scoorde tal van top 10-hits die door een hele generatie worden meegezongen.

 

Turn The Tide is een klassieker en leidde tot een Europese doorbraak.

 

Met haar deelname aan 'Liefde voor Muziek' heeft Silvy de kans gekregen om een andere SILVY te laten zien die volledig haar ding was.